viernes, 28 de octubre de 2011

Sessió: DIJOUS 27/10/2011

A la classe d'avui hem estat repassant i comentant les dificultats amb que ens vàrem trobar alhora de fer l'activitat de les fotografies i els plans fotogràfics. En un primer moment amb el tema de pujar les fotos al campus, d'altra banda hem d'aprendre a no desenfocar ni a deformar imatges doncs la essència d'aquesta es perd. He après que el fet de posar lletres decoratives del tipus nupcial amb majúscula no queden bé, tampoc el fel de col3locar un text sobre una fotografía fa que aquest no es llegeixi bé. D'altra banda, posar fotos sobre un fons fotogràfic fa que la nostra vista es desviï cap al fons.

Un cop repassada la feina fotogràfica, hem treballat amb el Photoshop amb una imatge d'una cara. He après que la podem modificar a escala de grisos i també he descobert el que és el "color indexado", és a dir, una selecció de colors, més concretament 256 colors.

Hem treballat amb una fotografia on hi havia quatre pebrots de diferents colors sobre un fons completament negre. A partir d'aquesta imatge, hem anat fent seleccions d'un element concret de la imatge i hem anat aprenent diferents tipus de selecció d'aquesta. Al principi m'ha costat seguir el ritme, doncs no domino aquest programa, però, poc a poc he anat entenent allò que estava fent.

Com ja he comentat en dies anteriors, crec que aquest programa fotogràfic em pot ser de molt ús en un futur, doncs sé que treballaré amb fotografies dels meus alumnes i qui sap, pot ser que en alguna d'aquestes li vulgui ressaltar algun color, o canviar-la a escala de grisos, etc.

No hay comentarios:

Publicar un comentario