jueves, 24 de noviembre de 2011

Sessió: DIJOUS 24/11/2011

Avui amb l'Àngels hem estat recordant el que vàrem aprendre de les imatges. ens ha estat explicant que un jpg. quan es redueix, busca semblances per comprimir-lo i va eliminant colors per fer l'arxiu més petit. He après que el pes de la imatge depèn del número de píxels (la mida en cm i la resolució de la imatge) i del programa compresor que s'utilitzi. Tenint en compte això, el pes augmentarà o disminuirà.

M'ha cridat l'atenció que, en una altra sessió, vàrem guardar dos documents del paint (un en blanc i l'altre dibuixat) i que ambdós pesaven el mateix (168KB), la explicació a aquest fet és que encara que un sigui en color i l'altre en blanc, pesen el mateix perque són el mateix número de píxels, ja que el document en blanc, tot i està buit de color, està ple de píxels blancs! Per tant, pesen el mateix que els de color(168KB).


Hem realitxat una activitat molt divertida amb el Adobe Photoshop on, per parelles, agafavem una imatge d'una de nosaltres i la dividiem per la meitat i la feiem doble tant de la banda dreta com de la esquerra. Amb aquest joc d'imatge creavem dues noves imatges simetriques totalment. 



No hay comentarios:

Publicar un comentario