martes, 15 de noviembre de 2011

Sessió: DIMARTS 15/11/2011

Avui ens hem retrobat amb el Joan Anton a classe i hem estat recordant el treball grupal que estavem realitzant sobre diferents temes relacionats amb les TIC a l'aula. El meu grup i jo vàrem escollir "L'ús didàctic dels Blocs" i avui hem anat seguint informat-nos sobre aquest tema en concret.

Com que la exposició oral és la setmana que vé, en Joan anton ens ha donat uns consells a tenir en compte de cara a la explicació cap a les nostres companyes de classe. Hem de saber que hi ha aspectes que ja saben i que, per tant, no hem de perdre temps explicant i repetint coses que hem treballat conjuntament, doncs pot ser aburrit per a elles.

Hem estat repassant les idees que teniem sobre quin ús es pot donar als Blocs a l'aula d'infantil i hem entrat en un debat de si més aviat és una eina més destinada als pares i als mestres que als nens. Creiem que si que és cert que és un bon recurs en quan a la comunicació entre família i escola, però no hem d'oblidar que eines com aquestes poden ser de molta utilitat per realitzar activitats audiovisuals com els contes, endevinalles, cançons, poemes, etc.

M'agrada el tema que vàrem escollir, doncs he pogut aprendre moltes coses dels blocs i les avantatges que aquest comporta tant a l'aula com a mi mateixa com a futura mestra. Definitivament surto d'aquesta classe sabent més coses sobre els blocs i considerant-los un recurs vàlid i un bon mitjà de comunicació i relació escola-família.

No hay comentarios:

Publicar un comentario