martes, 29 de noviembre de 2011

Sessió: DIMARTS 29/11/2011

La classe d'avui amb en Joan Anton hem estat fent una mica de seguiment de la presentació del Projecte final de l'assignatura d'alfabetització que haurem d'entregar aquest divendres mateix. Per tal de veure com anem encaminades, en Joan Anton ens ha anat cridant grup per grup per ensenyar-li el que voldriem elaborar.

El meu grup i jo, hem volgut crear un Bloc de les classes de P3a i P3b on puguem comunicar-nos amb els pares, penjar activitats, vídeos, imatges, arxius d'audio, etc. El professor ens ha dit que era una bona idea però que també havien de donar la seva opinió els altres dos professors; l'Àngels i l'Eduard.

a més a més, en Joan Anton ens ha comentat que per a que adquirim certes competencies hauriem de crear aquest bloc a partir d'un programa que fins ara no haguèssim fet servir, per tal d'investigar-ne el seu funcionament. Aquest programa s'anomena WordPress i hem decidir provar de fer-ho, doncs nosaltres també volem aprendre més.


Esperem que com a proposta ens l'acceptin i poguem, com més aviat millor, avançar el bloc de P3. Surto d'aquesta classe amb una mica d'intriga pel funcionament d'aquest nou programa d'elaboració de blocs, però alhora surto convençuda que com a grup podrem tirar endavant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario