jueves, 15 de diciembre de 2011

Sessió: DIJOUS 15/12/2011

La sessió d'avui ha estst una mica mogudeta. Molts companys i companyes (incloida jo), hem hagut de passar la classe sense ordinador. Hi ha hagut un problema en la connexió que, en alguns, no deixava introduir el nom d'usuari i la contrasenya per poder iniciar la sessió. Aquest fet ens ha portat una llarga estona de classe perduda. tot i així, hi hagvien pocs ordinadors que si que funcionaven i, d'aquesta manera, l'Àngels ha volgut intentar portar la classe endavant.


Teniem la esperança que durant el transcurs de la classe els ordinadors tornèssin a posar-se en funcionament però, malauradament, no ha estat així i hem hagut de seguir copiant a mà tot allò que anàven fent els altres companys i companyes que havien tingut la sort de que els hi funcionés.

Tot i això, avui he descobert un programa nou que s'anomena "CorelDraw". L'utilitzarem per crear dues imatges vectorials a partir d'un model. Al no tenir ordinador, la meva companya i jo, hem anat apuntant tots els passos que haviem de realitzar per tal d'enganxar la imatge, posar color al contorn i a l'interior, per poder moure-la, etc. L'activitat consistirà en escollir dues fotografies d'una peça de fruita i crear les imatges el més semblant possible.



Surto d'aquesta classe amb un sentiment una mica impotent, doncs m'haguès agradar seguir la classe amb l'ordinador i no haver d'estar copiant-ho tot, però d'altra banda he experimentat el gran inconvenient que té fer ús de les tecnologies digitals i dependre d'elles.... que el dia menys esperat no funcionen.

No hay comentarios:

Publicar un comentario