jueves, 12 de enero de 2012

Sessió: DIJOUS 12/1/2012

La sessió d'avui amb l'Àngels ha estat força interessant. En un primer moment hem estat parlant de la imatge en moviment, m'ha soptat el fet de que, parlant en àmbit cinematogràfic, a cada moment es veuen 24 fotogrames per segon i que en l'animació se'n veuen 12 per segon. És realment impresionant la quantitat de fotogrames que s'han de realitzar per a realitzar un simple minut a la pantalla.

D'altra banda, hem estat parlant dels tipus d'animació que existeixen, la qual cosa no havia sentit fins ara. Com per exemple, la pixelació, el stop motion, l'animació de retalls, la ratoscòpia i els ja coneguts dibuixos animats que ja n'havia sentit a parlar. Hem seguit parlant de les animacions i ens hem aturat a parlar de les primeres joguines per veure imatge i moviment. M'ha impactat molt el zoòtrop, realment és un invent espectacular que et permet veure moviment a traves d'uns petits forats que té al seu voltant.


He après el que significa "espai en off", "raccors" i pla subjectiu, la qual cosa fa que em familiaritzi una mica més amb aquestes paraules. 

Per grups hem hagut de realitzar una activitat anomenada Stopmotion. Hem creat 54 fotogrames en els quals una petita pilota anava botant i canviant de color i la duració és de només 7 segons! És realment enfeinat el fet d'haver de fer una seqüència llarga, doncs s'han d'elaborar una quantitat molt elevada de fotogrames. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario