martes, 10 de enero de 2012

Sessió: DIMARTS 10/1/2012

Aquesta primera sessió de l'any la hem destinat a l'elaboració del projecte final de l'assignatura d'alfabetització Digital. Com ja he comentat en entrades anteriors el projecte del meu grup es basa en la creació d'un Bloc semblant a aquest del curs de P3 d'una escola. Dins d'aquest mateix Bloc, hi hauran dos pàgines destinades a la classe de P3 A i P3 B.

Hem iniciat el projecte amb un nou programa de creació de Blocs, el Wordpress. Mai haviem treballat amb aquest programa i per això hem hagut d'anar investigant el seu funcionament. Per sort, com estem acostumades a  fer anar programes, hem anat intuint i deduint com s'afegien diferents dissenys, o com podiem canviar el nom del Bloc en general.

Amb l'ajuda de totes, i amb la del Joan Anton, hem esbrinat i hem aprés una mica més del seu funcionament. Ja hem inserit un disseny al fons del Bloc i hem creat una entrada on donem la benvinguda als pares, familiars o mestres que vulguin veure el Bloc de P3.

Vull remarcar el fet de que tot i que estem en plena era digital i formem part d'ella, a nosaltres els estudiants també ens costa fer anar diferents programes, però es tracta d'anar tocant i anar buscant diferents estrategies que gracies al assaig error ens duguin on volem i, d'aquesta manera, anem aprenent poc a poc cada vegada més a fer servir eines i programes com aquest.

Durant les properes sessions anirem avançant una mica més el projecte.

No hay comentarios:

Publicar un comentario