viernes, 30 de septiembre de 2011

Sessió: DIJOUS 29/9/2011

Esperava aquesta sessió una mica ansiosa, doncs l'Àngels ens anava a explicar el significat d'aquelles paraules que ens va dictar l'altre dia i que nosaltres haviem de dibuixar al paint. Ara entenc perquè deia que no haviem encertat cap... cadascuna de les paraules corresponia a un aliment amb unes característiques específiques i és per això que cap de nosaltres havia plasmat a l'ordinador allò que realment era. Això m'ha fet pensar en que realment podem sentir o reflexionar d'una cosa que creiem saber el que significa o el que vol dir, però que realment no sabem el que és (ja sigui per ignorància o perquè creiem tenir raó).

Tanmateix, en aquesta sessió he après les diferents maneres d'enfocar la fotografia com quelcom més, he après els diferents plans, enfocaments i angles que aquestes ens poden oferir i les corresponents sensacions que transmeten al que les veu.

Al mateix temps, les fotografies que hem vist de diferents fotògrafs m'han corroborat encara més el joc que pot donar una simple fotografia i la interprtació que cada autor vol fer arribar. Ara entenc que la fotografia és un mitjà que pot transmetre sensacions o sentiments i que pot, fins i tot, mostrar estats d'ànim com la tristesa o l'alegria.

Surto d'aquesta classe amb quelcom nou, amb l'aprenentatge de continguts nous de la fotografia, amb ganes de veure'n més i d'aprendre'n, doncs la fotografia està present en la nostra vida.

No hay comentarios:

Publicar un comentario